VUČIĆ POZVAO SVE DA SE VAKCINIŠU U SRBIJI: Imate švedski sto - prvo smo dobili Fajzer, pa kinesku vakcinu, ali i dalje imamo sve četiri

Novosti onlajn

14. 05. 2021. u 11:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, koji boravi u zvaničnoj poseti Beogradu.

ВУЧИЋ ПОЗВАО СВЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ У СРБИЈИ: Имате шведски сто - прво смо добили Фајзер, па кинеску вакцину, али и даље имамо све четири

Foto: Printskrin

- Naša država podržava i sve ostale koji žele da uđu u EU. Podržavamo i Albaniju i Severnu Makedoniju ka evropskom putu. Mi smo svi jedni sa drugima i jedni pored drugih. Ne postoje idealni odnosi, ali mi smo tu i to je najbolji put za Srbiju. Prvo smo dobili fajzer, pa kinesku vakcinu, ali i dalje imamo sve četiri. Ako neko nije vakcinisan od vas, imate švedski sto pa možete da se vakcinišete i dođete na revakcinu u Srbiju - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)

Natalija

14.05.2021. 14:50

Vakcina,vakcina i samo vakcina! Mislim da u vakcinama lezi spas i odmah se smanjuje broj obolelih i umrlih nakon imunizacije, a i vec se duze od godinu dana borimo sa koronom.