PALMA TUŽIO SINA PREDSEDNICE ĐILASOVE STRANKE: Prijavio obijanje stana - policija utvrdila da do toga nije došlo

Novosti onlajn

11. 05. 2021. u 10:04

DRAGAN Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine danas je tužio i sina Katarine Jokić, predsednice Đilasove stranke u Jagodini zbog lažnog prijavljivanja.

ПАЛМА ТУЖИО СИНА ПРЕДСЕДНИЦЕ ЂИЛАСОВЕ СТРАНКЕ: Пријавио обијање стана - полиција утврдила да до тога није дошло

Deo ekipe u Hurgadi/odmor Deo ekipe u Hurgadi

Naime dotični je Policijskoj upravi u Jagodini 01.05.2021. godine prijavio obijanje stana. Policija je odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila činjenice i okolnosti. Na licu mesta policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko - tehničkim pregledom vrata nisu uočeni tragovi odbijanja. Sin Katarine Jokić je rekao da je u stanu sve kako je bilo. Drugim rečima nikakvog odbijanja stana nije bilo. 

Međutim Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je odbijen stan Katarine Jokić. Niti je bilo odbijanja stana, niti je stan Katarine Jokić već njene majke.

Po staroj uobičajenoj navici Marinika Tepić u javnost plasira svoje laži. Na taj način je po ko zna koji put pokušala da oblati Dragana Markovića Palmu govoreći kako se eto vrši pritisak na svedoke i zastrašivanje, Ovo je samo još jedna u nizu laži Marinike Tepić i zato je Marković danas pustio krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu za lažno prijavljivanje. Da podsetimo da je Marinika Tepić prvo slagala da je na skandaloznoj konferenciji za štampu koju je organizovala slagala da je njen lažni svedok insajder koji je radio za Markovića u njegovom hotelu.

Niti je radio za Palmu, niti je pomenuti hotel Palmin a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Đilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osuđivan. Slagala je i da žene se žene u Jagodini zapošljavaju tako što dobiju telefon za druženje za šta su je tužile 393 žene. Podržala je laži Sande Rašković Ivić i Miće Jovanovića takođe.

Ovakvom maniru lagana radi sticanja političkih poena i blaćenja neistomišljenika mora se jednom za svagda stati na put i zato je i za ovaj slučaj puštena krivična prijava za lažno prijavljivanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet