ŠEŠELJ O VOJNOJ BAZI HRVATA I ALBANACA NA KiM: Neka se ne iznenade ako ih jednog dana zaspemo raketama i sve uništimo tamo (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2021. u 16:34

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da stranci forsiraju albanske političare koji nemaju ratnu prošlost.

ШЕШЕЉ О ВОЈНОЈ БАЗИ ХРВАТА И АЛБАНАЦА НА КиМ: Нека се не изненаде ако их једног дана заспемо ракетама и све уништимо тамо (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ilustracija

Lider radikala istakao je da strancima ne odgovoraju albanski lideri koji imaju krvave tragove.

Šešelj je reagovao i na zvaničnu najavu da Hrvatska planira da napravi vojni kamp na teritoriji južne srpske autonomne pokrajine.

- Hrvati hoće da naprave vojnu bazu tzv. vojske lažne države Kosovo i da ih instruišu da urade Srbima na Kosovu i Metohiji ono što su uradili Srbima u Republici Srpskoj Krajini. Treba upozoriti Hrvate da to što rade nije legalno. Legalni vojnici na Kosovu i Metohiji, kad su stranci, su samo oni koji se šalju u okviru KFOR-a, a oni koji idu mimo KFOR-a i koji prave posebnu hrvatsku bazu, za nas imaju status razbojničke bande. Neka se ne iznenade ako ih jednog dana zaspemo raketama i sve uništimo tamo, a ono koje eventualno zarobimo da osudimo kao razbojnike na dugogodišnje kazne zatvora. NJih međunaraodno pravo ne štiti - rekao je dr Šešelj na TV Hepi.

On je rekao da hrvatski vojnici stavljaju svoj život u torbu i bolje im je da ne idu.

Za kaznu, treba "zbrisati i Albance zbog toga", rekao je dr Šešelj, istakavši da ne misli na civile i na običan narod.

Šešelj je istakao i da dok se junačka srpska vojska ne vrati na Kosovo i Metohiju, Srbi će tamo biti u teškom položaju.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

BOGDAN

07.05.2021. 20:32

GOSPODINE VOJO BANDITI I RAZBOJNICI NEMAJU PRAVO NA BELU ZASTAVU I NECE BITI ZAROBLJENIKE .DOSTA SU SRBI HRANILI I SKOLOVALI BANDITE I ZLOCINCE .

Kole

07.05.2021. 23:22

@Zoran - Tako je! Ali mi nismo kao sve druge države,mi smo okupirani. Treba da se proglasi okupacija i onda legitimno udariti u meso okupatora!