SANDRA BOŽIĆ: Đilas uzalud pokušava da zatrpa javnost lažima i manipulacijama!

Novosti online

06. 05. 2021. u 13:49

ŠTA drugo zna dobro uhodani švercer sekundama Dragan Đilas osim da na očiglednu istinu o malverzacijama sa njegovim računima rasutim po svetu na kojima leže oteti milioni građana Srbije odgovori novim lažima i falsifikatima, kaže Sandra Božić, članica glavnog odbora Srpske napredne stranke.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас узалуд покушава да затрпа јавност лажима и манипулацијама!

Foto: Pink TV printskrin

- Uzaludni su pokušaji Đilasa da novim zatrpavanjem javnosti lažima i manipulacijama opere svoju tajkunsku biografiju i sakrije svoje basnoslovno bogatstvo jer jasno građani Srbije čitaju ono sto mu velikim slovima piše i na čelu-Mauricijus.

- Indikativno je da je ovo Đilasovo posipanje pepelom došlo samo dan nakon što je jasno i u potpunosti još jednom obelodanio svoje ciljeve, kome je veran i kome jedino odgovara. A odgovor je sabran u samo jednoj reči-NOVCU - navodi Božić.

- Ucenom da njegove televizije N1 i Nova S dobiju nacionalnu frekvenciju kao jedini zahtev u dijalogu oko izbornih uslova, Đilas je građanima još jednom stavio na znanje da je profit jedini interes kojim se vodi i za koji se bori, i da izborni uslovi nisu ni tema, a još manje su mu važni interesi građana Srbije.

- Napraviti po staroj formuli 100 minus 20 odsto plus 20 odsto još 619 miliona je jedini “izborni zakon” za koji je tajkun zainteresovan, samo je zaboravio na jednu važnu činjenicu, izbori se dobijaju rezultatima i izbornom voljom građana Srbije, a ne lopovskim mahinacijama i grbelsovskim konferencijama za štampu jer i pored nade da će 100 puta ponovljena laž postati istina, građani Srbije odavno su rekli i kaznili švercersku politiku koju pokušava u svakom smislu da im proda Dragan Đilas - zaključuje Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet