BESKRAJNO LICEMERNO DA ĐILAS PRIČA O SLOBODI MEDIJA: Jovanov reagovao na obećanja SSP - opet su potcenili građane Srbije

Novosti online

03. 05. 2021. u 09:30

POTPREDSEDNIK Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je danas na saopštenje Stranke slobode i pravde povodom Svetskog dana slobode medija.

БЕСКРАЈНО ЛИЦЕМЕРНО ДА ЂИЛАС ПРИЧА О СЛОБОДИ МЕДИЈА: Јованов реаговао на обећања ССП - опет су потценили грађане Србије

Foto: Tanjug

Jovanov ističe da bi najprikladnije bilo da na Svetski dan medija Dragan Đilas nađe odgovarajuću mišju rupu, sakrije se u nju i čeka dok ovaj dan ne prođe.

- Ipak, budući da se radi o krajnje bezobzirnom i bahatom tajkunu, on je ovaj dan iskoristio da obeća slobodu medija čim dođe na vlast. Đilas ovim ponovo pokazuje da beskrajno potcenjuje građane Srbije, jer svi u Srbiji odlično znaju kako su izgledali mediji kada je njima gospodario Đilas, ali i da je tu slobodu, o kojoj Đilas danas govori, pokojna Verica Barać nazvala "zarobljavanjem medija" - istakao je on.

Potpredsednik SNS smatra da je potpuno neprikladno, smešno i beskrajno licemerno, da tajkun, koji je preko prodaje reklamnog prostora držao medije pod svojom šapom, koji je postrojavao novinare i urednike zbog fotografije, ili teksta koji mu se ne sviđaju, koji je bio vlasnik novina Pres i koji i danas direktno upravlja nekim televizijama, dnevnicima, nedeljnicima i radio stanicama, obećava bilo kakvu slobodu medija.

- Jer, šta će sledeće u tom beskrajnom licemerju ? Da obeća zabranu iznošenja para na Mauricijus - zapitao je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (29)

Brane

03.05.2021. 09:56

Dobro je da nas je Đilas podsetio kako je bilo stanje u medijima kada je on vladao,a mogao bi nam objasniti i zašto ne odgovara na pitanja novinara Informera i sa Pinka.

Biljana M

03.05.2021. 11:30

Uh, kakvo obecanje od Djilasa, garantuje da ce stvoriti uslove novinarima da nesmetano rade svoj posao. Pa, sto onda majstore delis novinare na podobne i nepodobne, ne dozvoljavas im prisustvo tvojim konferencijama, nazivas ih pogrdnim imenima, itd. Kakav prevarant!

Sapcanka

03.05.2021. 11:48

Dok je bio na vlasti, za njega su medije kupovali biznismeni. Samo Mlekadzija iz Sapca, Miroslav Bogicevic je kupio nekoliko medija, Politiku, Novi magazin, novosadski Dnevnik, itd.

Elena

03.05.2021. 15:18

Tajkun Djilas je ovom izjavom prevazišao i Mariniku Tepić. Na licemeran način daje obećanja, i tako vređa inteligenciju građana Srbije, koji se odlično sećaju kako je tajkun kontrolisao sve medije. Sve će on da obeća zarad jeftinih političkih poena.