OVO JE PISAO NEKO KO JE FANTASTIČNO UPUĆEN: Vučić o "non pejperu" - Sumnjam na jednu ženu

Novosti online

27. 04. 2021. u 12:50

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prilikom posete Pukovcu izjavio je da stalno dobija izveštaje o „non pejperima“, i kako je pre primanja druge doze vakcine protiv virusa korona izjavio, to mu podiže protisak. Kazao je i da mu je više briga zadao ovaj drugi „non pejper“ nego prvi.

ОВО ЈЕ ПИСАО НЕКО КО ЈЕ ФАНТАСТИЧНО УПУЋЕН: Вучић о нон пејперу - Сумњам на једну жену

Foto: Printskrin

On je pre primanja druge doze kineske vakcine protiv kovida 19, kao odgovor na pitanje zdravstvene radnice da li ima nekih tegoba rekao da nije imao nikakve neželje reakcije posle primanja prve doze vakcine.

- Alergičan sam na penicilin. Posle prve doze nisam imao nikakve reakcije, ali ubiše me s raznim „non pejperima“, to mi pritisak uništi. Dođem u pola dva u Beograd i dobijem novi „non pejper“. Sve ostalo je u redu - kazao je Vučić.

On je dodao da se taj dokument nije pojavio slučajno i da je o tome čitao kada se vratio iz Brisela.

- Taj „non pejper“ je napisao neko mnogo lukaviji i mnogo pametniji. Vidim da svi demantuju. Više briga mi je zadao ovaj drugi „non pejper“ nego prvi. Mnogo je stvari navedeno unutra koje bi se Srbima dopalo, a onda jedna ključna stvar - proznanje nezavisnosti Kosova. Dakle ove vam Srbi ove manje važne stvari, a najvažniju stvar vi morate da isporučite nama - naveo je.

Kako je rekao, sumnja da jedna osoba stoji iza ovog „non pejpera“. Reč je o jednoj fantastičnoj ženi, dodao je.

- Tek ćemo da analiziramo taj dokument: Nama to niko još nije pokazao, a tačno znam ko je to mogao da sastavi - naglasio je.

Podsetimo, posle navodnog slovenačkog „non pejpera“ koji predlaže promenu granica na Balkanu, mediji u Prištini su objavili dokument za koji navode da su ga pripremile Francuska i Nemačka za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, a kojim je predviđeno da se on završi međusobnim priznanjem dve strane.

Naime, prištinska „Koha“ je pod oznakom „ekskluzivno“ objavila da je došla u posed tog navodnog dokumenta koji predviđa okvir za dalje pregovore.

„Koha“ navodi da je u redakciju stigao dokument za koji se kaže da je „non pejper“ koji su pripremile Nemačka i Francuska, kao zajedničku inicijativu ove dve zemlje za nastavak dijaloga i njegovo zaključivanje konačnim sporazumom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TENKOVI KAO PONOS SRBIJE: Pogledajte demonstraciju sile na Pešteru (VIDEO)