MINISTAR spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković gostujući u Jutru na TV Prva rekao je da Milanovićeve izjave o Jasenovcu treba da nam budu podsticaj.

Mija

24.04.2021. 16:15

I ako niste bogati i moćni kao zidovi sve jedno bi trebalo puno puno vise pricati o Jasenovcu i ostalim logorima !!! A sto se tice hrvatskog predsjednika , veca nevolja tu zemlji nije mogla snaći nego to a jos da im plenki bude Ppremijer .jadan narod!

Goro

24.04.2021. 16:28

Svi nasi politicari i iz Srbije i iz Republike Srpske i novinari, prakticno vecina, kada govore o NDH, nisu dovoljno konkretni, da bi oni koji ne znaju mogli da nesto vise nauce. Ministar treba da kaze koji je taj drugi dio NDH gdje su stradali Srbi. To je BiH! U njoj su vecinski narod bili Muslimani, pa samim tim i ustase su u tom dijelu bili vecinski muslimani. Kada se govori o ustasama treba govoriti i o muslimanskim i o hrvatskim ustasama, tako da omladina zna ko je ko bio. I u vezi filma Dara iz Jasenovca, koliko sam vidio, u medijima se spominju ustase i ND Hrvatska, tako da danasnji Bosnjaci ostaju nekako po strani i uzivljavaju se u ulozi velike zrtve nad kojom je izvrsen “genocid”...