MILA ĆE STIĆI KLETVA SVETOG PETRA CETINJSKOG: Šešelj žestoko o prokletstvu Đukanovića (VIDEO)

Novosti online

22. 04. 2021. u 16:30

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da će predsednika Crne Gore Mila Đukanovića stići kletva Svetog Petra Cetinjskog.

МИЛА ЋЕ СТИЋИ КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ: Шешељ жестоко о проклетству Ђукановића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

Šešelja su voditelji TV Pink pitali o izjavi Mila Đukanovića da će "braniti Crnu Goru svim sredstvima".

- A, čime će je braniti jadan i nesrećan? NJega će stići kletva Svetog Petra Cetinjskog - Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene. Stići će ga stravična kletva. Ubeđen sam da je i (Zorana) Đinđića stigla kletva kad je isporučio Miloševića. Sa tim stvarima se ne treba igrati. Ničeg goreg nema od izdaje. Bog kažnjava do 7. kolena, a nekad do 11. U to verujem i ima mnogo istorijskih iskustava koji to potvrđuju. Videli ste kako je Bog zatro Obrenoviće zbog toga što je Miloš ubio Karađorđa - podsetio je dr Šešelj. 

Lider radikala istakao je i da je muslimanska propaganda decenijama usmerena na proglašavanje Srbije kao naroda koji je "genocidan", dok sa druge strane, on objašnjava da o genocidu nema govora, niti dokaza.

- Muslimanska propaganda decenijama pokušava da Srbiju proglasi genocidnim narodom, međutim, čak i da je toga bilo, Republika Srpska je bila stvorena tri godine pre toga. Genocidne namere nikada nisu utvrđene. Trebao je da se postigne mirovni sporazum, da se strane trupe instaliraju u BiH. Tu je plasirana teza o genocidu. Tužba muslimanskog dela BiH protiv SRJ za genocid Međunarodnom sudu pravde je podnešena još 1992. godine i tek tada nije moglo biti govora o genocidu - rekao je dr Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)