MILA ĆE STIĆI KLETVA SVETOG PETRA CETINJSKOG: Šešelj žestoko o prokletstvu Đukanovića (VIDEO)

Novosti online

22. 04. 2021. u 16:30

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da će predsednika Crne Gore Mila Đukanovića stići kletva Svetog Petra Cetinjskog.

МИЛА ЋЕ СТИЋИ КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ: Шешељ жестоко о проклетству Ђукановића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

Šešelja su voditelji TV Pink pitali o izjavi Mila Đukanovića da će "braniti Crnu Goru svim sredstvima".

- A, čime će je braniti jadan i nesrećan? Njega će stići kletva Svetog Petra Cetinjskog - Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene. Stići će ga stravična kletva. Ubeđen sam da je i (Zorana) Đinđića stigla kletva kad je isporučio Miloševića. Sa tim stvarima se ne treba igrati. Ničeg goreg nema od izdaje. Bog kažnjava do 7. kolena, a nekad do 11. U to verujem i ima mnogo istorijskih iskustava koji to potvrđuju. Videli ste kako je Bog zatro Obrenoviće zbog toga što je Miloš ubio Karađorđa - podsetio je dr Šešelj. 

Lider radikala istakao je i da je muslimanska propaganda decenijama usmerena na proglašavanje Srbije kao naroda koji je "genocidan", dok sa druge strane, on objašnjava da o genocidu nema govora, niti dokaza.

- Muslimanska propaganda decenijama pokušava da Srbiju proglasi genocidnim narodom, međutim, čak i da je toga bilo, Republika Srpska je bila stvorena tri godine pre toga. Genocidne namere nikada nisu utvrđene. Trebao je da se postigne mirovni sporazum, da se strane trupe instaliraju u BiH. Tu je plasirana teza o genocidu. Tužba muslimanskog dela BiH protiv SRJ za genocid Međunarodnom sudu pravde je podnešena još 1992. godine i tek tada nije moglo biti govora o genocidu - rekao je dr Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!