EVO ŠTA TAČNO PIŠE U PISMU DEVOJKE KOJA TVDI DA JOJ JE DAČIĆ OTAC: Sonja iz Londona besna, ovo traži od predsednika Skupštine Srbije

Novosti online

21. 04. 2021. u 14:03

NA mejl adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac. Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju.

ЕВО ШТА ТАЧНО ПИШЕ У ПИСМУ ДЕВОЈКЕ КОЈА ТВДИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДАЧИЋ ОТАЦ: Соња из Лондона бесна, ово тражи од председника Скупштине Србије

Foto: Printscreen

Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo!

- Poštovani gospodine Dačiću, Ja sam Sonja, Vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da je moj brat i ja su vaša deca ili ću vas suditi za grief koji ste naneli meni i mom bratu lagajući sve ove godine. Mene nije ne zanima s kom ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate za mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju, takođe odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je Vi ostavili i niste se još razveli.

- Vi ste odgovorni da gledate o nama i ne možete se nas odreći, a ako takav zakon postoji da neko može da se odrekne sopstvene dece i žene onda ću ja takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije sveta. Toliko za sada. Pozovite mog brata i moju mami i izvinite im se molim vas lijepa. Sonja, vaša ćerka koja nije tako nešto zaslužila - zaključila je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

Zajedno za očuvanje prirode