VUČIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Predsednik objavio snimak sa vežbe "Odgovor2021" - Spremni smo da zaštitimo našu Srbiju!

Novosti online

17. 04. 2021. u 17:57

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak sa Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Odgovor2021" koja je danas održana.

ВУЧИЋ ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ: Председник објавио снимак са вежбе Одговор2021 - Спремни смо да заштитимо нашу Србију!

Foto: Printskrin

- Uvek i na svaki način smo spremni da zaštitimo i sačuvamo našu Srbiju! - piše na Instagram nalogu predsednika Vučića.

Na poligonima "Orešac" i "Pasuljanske livade" danas je održana Združena taktička vežba sa bojevim gađanjem "Odgovor 2021". Vežbi su prisustvovali predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Aleksandar Vučić, ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović.

- Potrebno je još ulaganja i biće ih. Vojska i policija moraju da budu snažniji, pripadnici moraju da imaju bolje uslove za život i ponosan sam što je Ana prekjuče uručila ključeve za 584 pripadnika Vojske i njihove porodice, gotovo 2.000 ljudi samo u Novom Sadu dobilo je krov nad glavom pod najpovoljnijim uslovima. Daljim ulaganjima u Vojsku i policiju možemo da odvratimo svakog agresora. Čestitam svim pripadnicima vojske i policije na uspešnoj vežbi, veliko hvala, pokazali smo da smo uvek spremni i sposobni da na svaki način odbranimo svoju zemlju - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad