REAKCIJA Aljbina Kurtija i Vjose Osmani na činjenicu da je organizacija „Evropa nostra“ uvrstila manastir Visoki Dečani na listu najugroženijih kulturnih spomenika Evrope upravo je još jedna potvrda ugroženosti srpske kulturne i verske baštine na Kosovu i Metohiji.

Marina

09.04.2021. 18:31

Da li je ova fotografija pravi primer evropske civilizacije? Ako su im ovakvi bliži nego hrišćanska zemlja stvarno se treba zapitati gde mi to želimo da idemo Lucifer na delu

Dubravka

09.04.2021. 19:44

Na srpsku kulturu i baštinu su pljunuli Srbi, a ljubili petokraku! Tu leži sva tragedija srpskog naroda! Kako ovaj Šiptar lomi krst, tako su mnogi Srbi posle drugog svetskog rati lomili krstove širom države gde god žive Srbi. Hrvati se nikada nisu odrekli svoje vjere. Ali se o tome ne priča jer je uticaj crvenih i njihovih potomaka još uvek jak.

Vatro Marx

09.04.2021. 19:56

Vrijeme je da EU stane ispred Visoki Decana i zaustaviti divljake , necivilizivsne siptare koji stomku veliki idijoti.Nije mi jasno sta su cekali dosada. Ne treba se na nikoga osloniti, prema ovakvim zlikovcima, treba otici u svijetinju i sve Srpsko zastititi.

Prellee

11.04.2021. 13:40

Evropa i Zapadni svijet je nas nazvao krvolocima i sudio nam, a onda je nasa vjerska dobra prepustio ovim divljacima.Koja smo teska i mucna situacija.EU ne poduzima skoro nista a divlja djeca kojima su dali pravo se na tom nasom tradicijom izivljavaju. Nadam se da ce EU shvatiti svoju nemoc i mrznju prema Srbima i pustiti nama samima da mi to stitimo, kad oni ne zele.Sram ih bilo uz ciji su stranu stali i kakva su sve djela podrzali.