VUČIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Ovo je velika vest za našu zemlju! (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2021. u 16:23

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon sastanka sa japanskim investitorima grupacije NIDEC Corporation u zgradi generalnog sekretarijata predsednika Republike.

ВУЧИЋ НЕ КРИЈЕ ЗАДОВОЉСТВО: Ово је велика вест за нашу земљу! (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Predsednik nije krio zadovoljstvo nakon sastanka i najave da će japanski investitori ulagati u Srbiju.

- Ovo je veliki uspeh i velika vest za našu zemlju! Verujem da je ovo početak dolaska japanskih investitora, u još većem broju, u našu zemlju. Mi imamo kvalitetne, dobre, stručne, vredne, lojalne ljude i beskrajno sam vam zahvalan što ste se odlučili za Srbiju u teškoj konkurenciji.

Živelo prijateljstvo Srbije i Japana! Živeo Novi Sad, živela Srbija! - piše na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Jovana

09.04.2021. 17:54

Пријатељство Србије и Јапана, оверено још једном инвестицијом-отварањем фабрике погонских мотора, за електрична возила! Браво Србијо!!!

Jovana

09.04.2021. 17:57

И треба председник Вучић да се поноси. Ово је више него дивна вест. Сарадња са Јапанцима , даје прогрес!

Ivana

10.04.2021. 00:08

Aleksandar Vučić je jedini koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što radite za interes naroda i države.

Mily

10.04.2021. 13:14

Dolazak japanskog giganta Nidec u Novi Sad znaci preporod za nasu industriju, zaposljavanje skoro 500 ljudi i punjenje gradskog budzeta novcem koji ce se ulagati u svaki segment rasta i razvoja nase Vojvodine.