VUČIĆ PORUČIO KRITIČARIMA: Šta je vaš problem? Neko vam je sve obezbedio!

Novosti online

07. 04. 2021. u 10:46

ВУЧИЋ ПОРУЧИО КРИТИЧАРИМА: Шта је ваш проблем? Неко вам је све обезбедио!

Foto: Tanjug/Tanja Valić

ODGOVARAJUĆI na pitanja novinara da je trebalo ranije da se vakciniše, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je u medijima ispletena čitava saga o tome.

On se, podsetimo, vakcinisao kineskom vakcinom Sinofarm juče u Rudnoj Glavi pored Majdanpeka, a sve je prenošeno uživo.

Prema rečima Aleksandra Vučića mediji koji podržavaju lidere opozicionih stranaka nisu pisali o tome odakle nam vakcine, zatim su opozicionari prvi poleteli da se vakcinišu, pa su govorili da je antivakser, da mu je valcinu dala medicinska sestra, a ne doktor.

- Šta je vaš problem u životu? Neko vam je sve obezbedio, da imate lep i život, nego što je bio, neko vam je i vakcine obezbedio, kao i veće plate, penzije, bolnice, čeka u vaše vreme nije bilo - poručio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Tijana

07.04.2021. 20:36

Vucic je za sve u pravu sto kaze.Nazalost, najvise likuju oni koji dok su bili na vlasti nikad nista dobro nisu uradili za Srbiju, vec su gledali kako da napune svoje dzepove.

Milena

07.04.2021. 20:37

Ne razumem ljude koji ne umeju da podrze dobru stvar koja se uradi u Srbiji. To su pripadnici opozicije kojima nikad interes gradjana nije bio na prvom mestu. Hvala Bogu pa smo se takvih resili.

Tijana

07.04.2021. 20:38

Vucic treba da bude svestan da ga narod podrzava i da ceni sav rad i trud koji ulaze da Srbija bude uspesna. A dusebriznici nek nastave da likuju i kritikuju, to im je jedini posao, isfrustrirani ljudi.

Ivana

07.04.2021. 23:29

Hvala našem predsedniku koji je obezbedio vakcine za sve građane Srbije. Hvala predsedniče što zaista činite sve da sačuvate živote naših građana.