BIVŠI BI BEOGRAD: Odbor SNS-a u Šapcu izrekao oštre kritike na račun Nebojše Zelenovića

V. Mitrić

03. 04. 2021. u 22:33

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Šapcu ocenjuje da je predsednik partije Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović „toliko gladan za vlašću da iz njega izlaze neverovatni potezi“.

БИВШИ БИ БЕОГРАД: Одбор СНС-а у Шапцу изрекао оштре критике на рачун Небојше Зеленовића

FOTO: V . Mitrić

- Bivši gradonačelnik Šapca još uvek ne može da se oporavi nakon što su mu sugrađani na proteklim izborima otkazali poverenje - ističu iz GO SNS u Šapcu. - Sada vršlja po Srbiji kako bi prikupio simpatizere, a da ironija bude veća, samog sebe preporučuje, ni manje ni više, nego za gradonačelnika Beograda. Nebojša Zelenović smatra da je zaslužio mesto prvog čoveka prestonice, a nije bio u stanju da se zadrži ni u rodnom Šapcu. Da mu narod ne veruje, pokazalo se i pre lokalnih izbora i to na referendumima koje je organizovao u gradskim, prigradskim i seoskim mesnim zajednicama o trošenju novca od poreza na imovinu. Tada su mu leđa okrenuli i najbliži susedi koji su na njegov predlog da novac bude potrošen za izgradnju olimpijskog bazena, ubedljivo rekli ne. Od 6.119 građana upisanih u birački spisak u Mesnoj zajednici "Žika Popović", podržalo ga je svega 138 ljudi. 

Neprebol zbog odlaska sa vlasti, kod Nebojše Zelenovića je pregolem. Čini se da, osim u kasi poreskih obveznika, ne može da se nigde drugde pronađe, pa tako luta očajan po Srbiji i nudi rešenje čak i za klimatske promene. Pitamo se da li je bivši rukovodilac Šapca pronašao rešenje kako da u budžet grada vrati pet miliona evra koji su nenamenski potrošeni 2015. godine? I kako narodu, koji pokušava da vrbuje za svoje globalne ciljeve objašnjava, kako je moguće da proces za nenamensko trošenje tolikog novca zastari?

- Gradski odbor Srpske napredne stranke podseća javnost da se za bivšeg gradonačelnika Šapca vezuju brojne finansijske malverzacije, kao i protivzakonito i protivustavno delovanje, što je Ustavni sud i obrazložio u slučaju famoznih referenduma o trošenju novca od poreza na imovinu. Šabac je ostavio u katastrofalnom finansijskom stanju, a na svakom koraku naši sugrađani mogu da vide rezultate dvodecenijske vladavine grupe bliske Nebojši Zelenoviću. I takav političar ima ambiciju da vodi glavni grad. Ako je to bilo izrečeno povodom 1. aprila, Svetskog dana šale, moramo da priznamo da je odlična - kažu u GO SNS u Šapcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!