POTPREDSEDNIK GO SNS JOVANOV: Narod Srbije želi da se razvija Srbija, a ne Mauricijus

Novosti online

03. 04. 2021. u 14:56

SVI planovi, projekti i ideje Dragana Đilasa stavljeni su nedavno na uvid građanima i svode se na 68 miliona dolara na 53 računa u 17 zemalja.

ПОТПРЕДСЕДНИК ГО СНС ЈОВАНОВ: Народ Србије жели да се развија Србија, а не Маурицијус

Foto: Arhiva

I sve što Dragan Đilas kaže, uradi ili predloži, zapravo se svodi na brigu o 68 miliona dolara na 53 računa u 17 zemalja.

Isto tako, građani Srbije odlično znaju da je Đilasova ideja za dan posle zapravo nastavak otvaranja računa u ono malo zemalja u kojima račune još nema, a zatim i punjenje tih računa narodnim parama.

I zato mu, uveren sam nikada više neće dozvoliti da dođe u priliku da nastavi tamo gde je stao sa bogaćenjem.

Narod Srbije želi da se razvija Srbija, a ne Mauricijus i zato za svoje aktivnosti Đilas najbolje da potraži podršku u onim zemljama u kojima je sakrivao pare.

Ranije danas Đilas je u Kragujevcu, pred sednicu svoje partije, najavio da će predstaviti svoj program za “dan posle odlaska sadašnje vlasti”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

Tijana

03.04.2021. 15:43

Svaki gradjanin koji iskreno voli svoju zemlju podrzace odgovornu politiku predsednika Vucica i SNS koja je doprinela razvoju Srbije. Ponosni smo na svaki projekat koji je realizovan, na svaki napredak, samo tako nastavite, narod to ceni.

Sofija

04.04.2021. 08:37

Све ове наводе око Ђилас испитати и покренуту поступак ако се докаже да се одузме корист