SASTANAK MARKA ĐURIĆA I ENTONIJA GODFRIJA: Ambasadori razgovarali o zajedničkoj vojnoj vežbi

Tanjug

02. 04. 2021. u 00:02

AMBASADORI Marko Đurić i Entoni Godfri, zajedno sa predstavnicima ministarstava odrane Srbije i SAD, razgovarali su danas o predstojećoj zajedničkoj vežbi pripadnika vazduhoplovih snaga dve zemlje i saradnji u oblastima medicine, inženjerije i logistike.

САСТАНАК МАРКА ЂУРИЋА И ЕНТОНИЈА ГОДФРИЈА: Амбасадори разговарали о заједничкој војној вежби

Foto: Tviter

Đurić je istakao zadovoljstvo konstruktivnim onlajn sastankom na kome su dogovoreni detalji o predstojećoj zajedničkoj vežbi pripadnika oružanih snaga SAD i Srbije.

- Produktivni sastanci danas između Minstarstva odbrane SAD i visokih zvaničnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Kontinuirani bilateralni dijalog na svim nivoima je ključ za dalje širenje naše vojne saradnje - napisao je Đurić na Tviteru.

Đurić je poručio da su na onlajn sastanku učestvovali načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović i zamenica pomoćnika državnog sekretara SAD za odbranu Lora Kuper.

- General Mojsilović i doktor Kuper su na današnjem sastanku razgovarali o predstojećoj združenoj vazduhoplovnoj vežbi. Radujemo se i budućim prilikama da se pripadnici vojske Srbije i SAD okupe na značajnoj obuci i u oblastima poput medicine, inženjerije i logistike - objavila je ambasada Srbije u SAD na svom zvaničnom Tviter nalogu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!