CRNOGORSKI režim na čijem je čelu bio Milo Đukanović napravio je veleizdaju tokom NATO bombardovanja 1999. godine, izjavio je u penzionisani general-pukovnik Vojske Jugoslavije Vladimir Lazarević.

gedža

28.03.2021. 14:21

Tako je gospodine Generale Lazareviću. O "porazu" vojske na KiM 1999, govore samo "lokalni internet heroji" iz okružnja bivše velike države, a Srbi i ostali državljani Srbije koji su bili dole na ratištu, to nikada neće reći. Neće reći jer znaju šta je istina.

vladimir

28.03.2021. 21:40

Generale, uz dužno poštovanje, jesmo bili SRJ ali Milošević je uveliko, pre 1999. godine bio u izraženim "neslaganjima" sa Djukanovićem i prepoznao njegovu izdajničku ulogu, i ne samo nju! Svi svedoci i savremenici toga vremena znali su čemu teži njegova politika i na šta je sve bio spreman! To se i pokazalo!

Srbijo Zuta kuco

28.03.2021. 21:55

Austrougarska je 1914. napala Srbiju iz Bosne i nije joj uspelo. Ovi su pokusali preko Prokletija. Nisu mi jasni. Austrougarska je uspela tek kada je presla Savu i Dunav. Nisam vojni strucnjak cak bih se pre nazvao antivojnikom ali mi je jasno da je udar na Beograd sa severa mnogo jednostavniji. To sam ocekovao kada su porusili novosadske mostove. Ocekivao sam kopneni napad sa severa i amputaciju "Vojvodine". Nista mi nije jasno. No, ja sam antivojnik. Moja i njihova logika se ne poklapaju.