ĐILAS UHVAĆEN U LAŽI: Najstrašnije uvredio novinarku "Novosti", pa se pravdao neistinama (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 11:28

LIDER Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na konferenciji za novinare koju je održao ispred Prvog osnovnog javnog tužilaštva ponovo je uporno izbegavao odgovore na pitanja novinara, pa je tako još jednom delio na “nenovinare” i novinare, odnosno, na one koji se ponašaju po njegovim uslovima i one koji se bave svojim poslom.

ЂИЛАС УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Најстрашније увредио новинарку Новости, па се правдао неистинама (ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Na pitanje Objektiva zašto je na prethodnoj konferenciji komentarisao izgled novinarke Andrijane Nešić i time je uvredio, Đilas se branio time da je pogrešno shvaćen.

– Nisam ja komentarisao fizički izgled nijednog novinara, to ste pogrešno razumeli. Rekao sam da ste izgledali vrlo zbunjeni i uplašeni, ja sam govorio o vašem stanju na televiziji – rekao je Đilas na šta su Nešićeva, kao i ostali novinari jasno rekli da se radilo o uvredi.

- Ja ću vas citirati, rekli ste "izgledala" - izjavila je Andrijana Nešić, a to dokazuje i snimak sa prethodne konferencije za štampu!

Ipak, Đilas smatra da je dovoljno to što je pokušao da se opravda u gore navedenom izjaviom i time stavio tačku na, pre svega, nemoralno i uvredljivo ponašanje.

Način na koji se Dragan Đilas obraća novinarima koji mi nisu po volji zahteva hitnu reakciju ministarstva kulture i novinarskih udruženja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna