POTPUNO JE JASNO DA VAS NAPADAJU ZATO ŠTO PIŠETE O ISTINI: Miloš Vučević podržao redakciju "Večernjih novosti"

Novosti online

19. 03. 2021. u 20:09 >> 20:09

MILOŠ Vučević, grdonačelnik Novog Sada, reagovao je povodom pretnji lidera SSP, Dragana Đilasa i najave krivičnih prijava protiv novinara redakcije "Večernje novosti".

ПОТПУНО ЈЕ ЈАСНО ДА ВАС НАПАДАЈУ ЗАТО ШТО ПИШЕТЕ О ИСТИНИ: Милош Вучевић подржао редакцију Вечерњих новости

Foto: Printskrin

Žao mi je što ste izloženi brutalnim napadima, pretnjama, ucenama, diferencijaciji od strane pojedinih opozicionih političara.

Potpuno je jasno da vas napadaju zato što pišete o istini, zato što ste razotkrili njihove kriminalne radnje, i raskrinkali tu političko - mafijašku hobotnicu.

Zato oni sada očigledno ne biraju sredstva da vas ućutkaju. I to je njihova stamota. To što radi redakcija Večernjih novosti je podvig koji zaslužuje medalju za hrabrost. Ja pozivam sve dobronamerne ljude da podrže vaše napore da nas, poštujući profesionalne kodekse, svakodnevno izveštate, i da se borite da istina stigne do svakog građanina Srbije.

Drago mi je što još ima časnih predstavnika novinarstva, u situaciji kada su brojni mediji, nažalost, pretvoreni isključivo u glasnogovornike opozicionih stranaka i njihovih finansijera, zapostavljajući interese javnosti i standarde novinarske struke. Borite se za istinu, jer to nema cenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!