MINISTAR VULIN O NAPADU NA NOVINARE "NOVOSTI": Gde su sada UNS i NUNS? (VIDEO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 17:38

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin osudio je na TV Pink napade lidera SSP Dragana Đilasa na "Večernje novosti".

МИНИСТАР ВУЛИН О НАПАДУ НА НОВИНАРЕ НОВОСТИ: Где су сада УНС и НУНС? (ВИДЕО)

Aleksandar Vulin

On je komentarisao i izjavu Dragana Đilasa da "ne želi na Vučićev pogigraf".

- Ne postoji "Vučićev poligraf". To je kao da kažete "Vučićev stetoskop". To su strašne gluposti, a pitanje je vrlo jednostavno - Imaš li račun ili nemaš? Raspolažeš li novcem sa tog računa ili ne možeš? Ako možeš da podigneš taj novac, to je tvoj novac! - rekao je Vulin.

Kada imate više desetina takvih računa ili banaka, obično pokušavate da izbegnete porez, smatra on. 

Vulin je reagovao i zbog toga što UNS i NUNS ćute na Đilasove napade na novinare. 

- Gospodin Vučelić je vrhunski intelektualac i izuzetan novinar koji postavlja pitanja. Ima valjda pravo da pita nešto i da se bavi istraživačkim novinarstvom? Kako je to istraživačko novinarstvo slatko kada mislite da napada nekoga, a kada dođe do nekoga koga vi podržavate ili za koga radite, e onda Vučelića treba tužiti? To nije pritisak na nezavisne medije? Gde su UNS i NUNS? Što se ne okupe sad i ne kažu kao za KRIK da se sprečava nezavisno novinarstvo? Zašto Milorad Vučelić nema zaštitu? Gde su sad ta udruženja da kažu - Sram te bilo, tužiš novinara, sačekaj da dokaže to što je rekao, daj intervju za njegove novine, polemiši u medijima! Toga nema! Znači, KRIK ne sme da se kritikuje, oni su jako osetljivi i nežni, treba im obezbediti dve, tri nagrade da dobiju od ove ili one ambasade, nešto novca (onda se mnogo bolje osećaju), a Milorad Vučelić i "Večernje novosti" za njih nema zaštite, oni nisu novinari, a mi ćemo na konferenciji za štampu da odredimo ko su novinari? Zar treba da vas podsećam da taj isti Đilas na konferenciji za štampu kaže vašoj koleginici da nije novinar! Ko si ti da to kažeš? Kad ste čuli predsednika Vučića da je odbio da odgovori na pitanje, čak i onima koji su o njegovoj porodici sve najgore govorili? Kad je on rekao nekome da nije novinar i da neće da odgovori na pitanje? I sad je on diktator, a oni su demokrate? Đilas tuži "Večernje novosti" zbog nečega što ni on sam ne demantuje, što više nije sporno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)