ZAVRŠENA POSETA BAHREINU: Vučić podelio utiske - "Važan i veliki posao smo obavili" (FOTO)

Novosti onlajn

14. 03. 2021. u 08:51 >> 08:55

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je Nacionalni muzej Bahreina i tom prilikom upisao se u knjigu utisaka.

ЗАВРШЕНА ПОСЕТА БАХРЕИНУ: Вучић поделио утиске - Важан и велики посао смо обавили (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram

- Važan i veliki posao smo obavili, u ove dve divne zemlje, rekao bih iz ovog ambijenta, tradicionalnog bahreinskog društva. Hvala svima u Srbiji koji su sa pažnjom sve pratili.

Volim sliku tradicionalnog društva i mnogo toga lepog sam mogao da naučim, od onoga što oni zovu barah, gde se sakupljaju ljudi sa komšilukom i sede do toga kako vade bisere iz mora.

Stvorili smo novo prijateljstvo, što je za ljude u Srbiji važno. Dobro i veliko prijateljstvo, razgovaraćemo, koordinisati naše akcije i podržavati jedni druge u međunarodnoj areni.

Verujem da, u narednom periodu, možemo ozbiljno da napredujemo u svojim odnosima i prema Saudijskoj Arabiji. Time bismo, za tri zemlje koje su veoma povezane, mogli da kažemo da ih smatramo iskrenim prijateljima Republike Srbije. - napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (112)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!