VUČIĆ: "Ferari" od 400.000 evra koji je vozio Papić pripada Keljmendijevom čoveku

Novosti online

10. 03. 2021. u 22:43

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić podsetio je i na slučaj Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji se slikao u "ferariju" od 400.000 evra, i otkrio čije je to vozilo.

ВУЧИЋ: Ферари од 400.000 евра који је возио Папић припада Кељмендијевом човеку

Foto: Printscreen

- Ali problem je ako je taj "ferari izvesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija. Zato što je država krenula na njih, žele da unište život i meni i mojoj porodici i mojoj deci. Imate bezbroj primera. Od Jovanjice, pa znate sve. U jednom trenutku sam bežao od toga da čujem istinu. Da moji saradnici mogu da budu odgovorni za takve gadosti. Ja već godinu i nešto dana znam sve, ko sa kim sarađuje. I živim sa tim, i ne mogu da vam objasnim koliko se mučim, pošto sam ja te ljude birao - rekao je on.

Vučić je upozorio sve kriminalce i mafijaše da su pogrešili kada su udarili na Srbiju i na njega.

- Ovakvih pokušaja rušenja države nema bez inostranog faktora. Kriv sam i zbog još jedne stvari. Ljudi su naučili da vi pravite nagodbe sa njima. Kažu vam ej objaviću nešto o tebi ili tvojoj porodici, a ti moraš da nas slušaš. Šta mislite zašto sam ja gotovo jedini političar koji je napadan u najprljavijem glasilu u ovom delu Evrope kakav je "Tabloid". Šta mislite zašto? Pa ja ne pristajem na ucene ni na dogovore sa mafijom. Ne pristajem na trule kompromise, da dozvolim da neko nešto radi, iz nekog straha - kazao je predsednik.

- Moja poruka glavosečama i kriminalcima, svima što nam truju decu drogom: Možete da radite šta god hoćete, ali vam ja savetujem da pronađete najbolje rešenje u pokušaju da me sklonite na neki drugi način. Zato što vam se neću pokoriti, i boriću se protiv mafijaša, tajkuna, kriminalaca i lopova. I grobovi moji boriće se sa njima. I garantujem našem narodu da ćemo se izboriti sa njima - naglasio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta