SIMBOLIČNA I OPASNA PROMOCIJA PAKLENOG PROJEKTA "VELIKE ALBANIJE": Crni dvoglavi orao na sastanku Lajčaka i Haradinaja

Novosti online

02. 03. 2021. u 20:49

СИМБОЛИЧНА И ОПАСНА ПРОМОЦИЈА ПАКЛЕНОГ ПРОЈЕКТА ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Црни двоглави орао на састанку Лајчака и Харадинаја

Foto: Tviter

NA zvaničnom Tviter nalogu Miroslava Lajčaka postavljena je fotografija sa sastanka sa Ramušem Haradinajem iza koga je postavljena albanska zastava.

Crveni barjak sa dvoglavim orlom stajao je tik pored Ramuša Haradinaja tokom zvaničnog sastanka tako da slovački diplomata nije mogao a da to ne primeti.

U pitanju je očigledno simbolična i opasna promocija paklenog projekta "velike Albanije" koji u praksi uveliko sprovode vlasti u Prištini i Tirani.

Zastava Albanije našla tik pored Haradinaja koji je otvoreno najavio referendum o ujedinjenju tzv. Kosova i Albanije.

Podsećamo, lider Alijanse za budućnost (tzv.) Kosova Ramuš Haradinaj je rekao da će putem referenduma tražiti ujedinjenje (tzv.) Kosova sa Albanijom 2025. godine ukoliko do tada Priština ne ostvari napredak na putu ka Evropskoj uniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dile

02.03.2021. 22:33

Da li taj evropski diplomata ima svoj tim koji bi.pre svakog sastanka trebao da pregleda ambijent u kojem se.sastanak održava. Ovo je skandal , praktično Lajčak aminuje stvaranje velike Albanije. Šiptare je neko toliko razmazio da oni počinju i da ucenjuju. Mi imamo Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti ,.sporazum o stvaranju zajedn.srp. opština i toga treba da se držimo i ni makac od toga.