O TOME ODLUČUJU BEZBEDNOSNE SLUŽBE: MUP Srbije odovorio Radi Trajković zbog njenih prozivki oko ukidanja obezbeđenja

Novosti online

22. 02. 2021. u 23:20

О ТОМЕ ОДЛУЧУЈУ БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ: МУП Србије одоворио Ради Трајковић због њених прозивки око укидања обезбеђења

Foto: Printskrin

POVODOM optužbi Radde Trajković i ukidanju obezbeđenja koje je imala oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

- Kada je Radi Trajković 2019. MUP Srbije uspostavio obezbeđenje, gospođa Trajković nije tada izjavila da je štiti Vučić. Kada je opet u skladu sa bezbednosnim procenama koje su vršile MUP i BIA, gospođi Trajković ukinuto obezbeđenje odmah se oglasila da joj obezbeđenje uklanja Vučić. Bilo bi dobro da gospođa Trajković odluči za šta sve hoće da napada Vučića i da pokuša da u napadima bude logična - navodi se u saopštenju.

MUP dalje navovdi:

- Ali to i nije od suštinske važnosti. Ono što jeste važno je da se u Srbiji obezbeđenje dodeljuje i ukida u skladu sa bezbednosnom procenom nadležnih službi, a ne pojedinaca. I to je jedini kriterijum. Ni Aleksandar Vučić ni bilo ko drugi ne može ni da dodeli ni da ukine obezbeđenje bilo kome. To mogu samo nadležne službe na osnovu operativnih procena. Sve ostalo je laž i pakost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

jovavaveljko

22.02.2021. 23:48

Toj personi,sumnjivog bitisanja i rada nije potrebno obezbedjenje..Op[te je poznato da ona ima odli;nu komunikaciju i saradnju sa Albancima..Sa Ta;ijem i njegovom bratijom..a sa ostalim albancima..zena koja je bila tvrd radikal ( godinama član radikalne stranke pa prešla u demokratsku stranku a sad verovatno šuruje sa djilasem jerenićem i ko yna sa kim sve..a protiv Srbije...