OBEĆANJE BIRAČIMA: Jačaćemo vezu sa Beogradom

D. Z.

12. 02. 2021. u 17:47

PREDSEDNIK opštine Gračanica Srđan Popović, i kandidat Srpske liste za poslanika na predstojećim vanrednim izborima, Ljubinko Karadžić, posetili su danas višečlanu porodicu Aleksandra Ćurčića u selu Dobrotin nadomak Lipljana.

ОБЕЋАЊЕ БИРАЧИМА: Јачаћемо везу са Београдом

Foto: D. Zečević

-Porodica je osnovni segment svakog društva i naroda, a na nama je da stignemo do svake porodice i pojedinca, da im ispričamo naš plan, da ćemo nastaviti sa politikom koja jača naše veze sa zvaničnim Beogradom i da prenesemo poruku a to je da nam je svaki Srbin, svaka porodica i svaki pojedinac bitan. Jedino tako možemo da branimo ove prostore i da gradimo budućnost- istakao je Srđan Popović naglašavajući da će Srpska lista nastaviti da jača veze sa Beogradom jer je to, kako je kazao,jedini način da Srbi opstanu i grade budućnost na Kosmetu. Posle ovog sela Popović i Karadžić su u Gračanici obišli ugledno domaćinstvo Milana Andrejevića koji je istakao da veruje u Srpsku Listu napominjući značaj pomoći države Srbije srpskom narodu na Kosmetu.

- Imam veru i nadu u Srpsku listu, nadam se boljoj budućnosti za sve nas- istakao je tom priliko Milan Andrejević iz Gračanice dok je kandidat Srpske liste za poslanika, Ljubinko Karadžić pozvao je glasače da na vanrednim izborima glasaju za Srpsku listu, jer će to biti glas za opstanak na Kosovu i Metohiji.

-Šaljemo poruku našim biračima da u nedelju 14. februara izađu na birališta i daju glas Srpskoj listi, jer time daju glas svima nama koji živimo na Kosovu i Metohiji-podvukao je kandidat Srpske liste za poslanika u ksoovskoj Skupštini Ljubinko Karadžić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri