NEMA ZAŠTIĆENIH: Vučić rekao da se ispituju i neki policajci i pripadnici BIA koji su bili umešani u kriminal

Tanjug

07. 02. 2021. u 12:42

DRŽAVA je uspela da se obračuna sa kriminalcima koji su sejali strah u kosti građanima i pokazala da nema zaštićenih, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se već ispituju i neki pripadnici policije i BIA koji su bili umešani u kriminal.

НЕМА ЗАШТИЋЕНИХ: Вучић рекао да се испитују и неки полицајци и припадници БИА који су били умешани у криминал

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Nema sumnje da će odgovarati (oni koji su davali podršku kriminalcima) i već se radi na tome. Već su neki policajci na ispitivanju i ljudi iz BIA, istraga se vodi. Država nema straha i uradiće svoj posao", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kako je moguće da kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena bude tolikoa jaka i da li će neko odgovarati iz državnih organa za to.

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli - "ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku".

- Kada su svi pohapšeni, onda ne znaju šta će, pa kažu da se jedna od njih nekad slikao sa mojim sinom - kazao je Vučić.

Mojih slika nemate ni oko čega, dodao je predsednik napomenuvši da kada se pojavila slika kako se jedan "kliberi sa jednim kriminalcem" (Đilas i Vlada Japanac) ti isti mediji nisu postavljali pitanja.

- Moje slike niste videli nigde, ali nisu slike te, već krivična dela koja treba da pokažu ko je pošten a ko nije. Slikao sam se ja i sa Đilasom, pa gde će gore od toga, imam 20 ili 30 slika sa njim, ali to ne znači da sam ja lopov i da sam ukrao više od 600 miliona evra - napomenuo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (23)

SVE VREME SU LAGALI I ZNALI SU DA LAŽU: Vučić - Daleko je 2. jun, siguran sam da će narod umeti da izabere onog ko ostavruje rezultate