NEMA ZAŠTIĆENIH: Vučić rekao da se ispituju i neki policajci i pripadnici BIA koji su bili umešani u kriminal

Tanjug

07. 02. 2021. u 12:42

DRŽAVA je uspela da se obračuna sa kriminalcima koji su sejali strah u kosti građanima i pokazala da nema zaštićenih, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se već ispituju i neki pripadnici policije i BIA koji su bili umešani u kriminal.

НЕМА ЗАШТИЋЕНИХ: Вучић рекао да се испитују и неки полицајци и припадници БИА који су били умешани у криминал

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Nema sumnje da će odgovarati (oni koji su davali podršku kriminalcima) i već se radi na tome. Već su neki policajci na ispitivanju i ljudi iz BIA, istraga se vodi. Država nema straha i uradiće svoj posao", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kako je moguće da kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena bude tolikoa jaka i da li će neko odgovarati iz državnih organa za to.

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli - "ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku".

- Kada su svi pohapšeni, onda ne znaju šta će, pa kažu da se jedna od njih nekad slikao sa mojim sinom - kazao je Vučić.

Mojih slika nemate ni oko čega, dodao je predsednik napomenuvši da kada se pojavila slika kako se jedan "kliberi sa jednim kriminalcem" (Đilas i Vlada Japanac) ti isti mediji nisu postavljali pitanja.

- Moje slike niste videli nigde, ali nisu slike te, već krivična dela koja treba da pokažu ko je pošten a ko nije. Slikao sam se ja i sa Đilasom, pa gde će gore od toga, imam 20 ili 30 slika sa njim, ali to ne znači da sam ja lopov i da sam ukrao više od 600 miliona evra - napomenuo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (23)

Ivana

07.02.2021. 17:35

Neka se ispituju svi koji su umešani u kriminal. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što na sve načine pokušavate da našu državu ojačate. Svi krminalci koji su zaduženi za pljačkanje i uništavanje našeg naroda moraće da odgovaraju.

Natasa

07.02.2021. 23:22

Presednik je dobro rekao, da iz policije i BIA moraju da odgovore kako je moguce da takvi kriminalci, haraju po drzavi a da za to niko nije znao? naravno da je neko znao za ove kriminalce ali nije reogavao iz opravdanih razloga. Otkrice se sve, klupko se odmotava