PREMIJERKA NAJAVILA KONAČAN OBRAČUN SA KRIMINALOM: Ovo nije kraj, ovo je tek početak

Novosti online

04. 02. 2021. u 21:21

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić govorila je večeras o radu 100 dana vlade i jutrošnjem hapšenju Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja

ПРЕМИЈЕРКА НАЈАВИЛА КОНАЧАН ОБРАЧУН СА КРИМИНАЛОМ: Ово није крај, ово је тек почетак

Foto: Tanjug

Branbićeva je rekla da su prioriteti vlade u poslednjem periodu bili ekonomski napredak zemlje i borba protiv organizovanog kriminala, kao i da je jutrošnje hapšenje samo početak obračuna sa kriminalom u Srbiji.

- Drago mi je što mnogi novinari i analitičari koji se bave ovom temom prepoznaju da je ovo najveći udar organizovanom kriminalu još od operacije "sablja". Ta operacija je tada bila potaknuta ubitvom premijera, ova operacija je potaknuta time da mi zaista želimo da iskorenimo organizovani kriminal, koliko god to teško bilo i opasno bilo za ljude koji se bave time - rekla je Ana Brnabić.

Ona je dodala da poslednja hapšenja nisu bila tempirana da se dogode u 100 dana rada vlade već da su službe mesecima unazad posvećeno radile na slučaju i procenile kada je pravi trenutak za hapšenje.

Brnabićeva je podvukla da je ovo samo početak.

- Ovo nije kraj, ovo je tek početak borbe protiv organizovanog kriminala. Postoje još neki gradovi gde treba da se obračunamo sa organizovanim kriminalom kao što je Subotica, Vranje - rekla je premijerka i zaključila da je Srbija danas mnogo sigurnija zemlja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju