U SRAMNU kampanju i front koji crnogorski predsednik Milo Đukanović stvara protiv Srbije, SPC i predsednika Aleksandra Vučića, sada se izgleda uključuju i neki iz Crne Gore koji su se do sada predstavljali kao najljući borci za "srpsku stvar", a koji pokušavaju da u blok protiv Vučića uvuku i Milorada Dodika.

Luka

26.01.2021. 09:38

Igra Đukanovića ko fol štita Crne Gore od srpskog veliko-šovinizma, gle čuda a tamo dominion srpski narod, je njegova igra koja je neko vreme palila uz pomoć zapada pre svih Amerike i Nemačke. Sada je izgleda ostala samo na Nemačkoj, a i njoj će uskoro mečka da zaigra na vratima.To više ne prolazi i bojim se da je Crna Gora na vratima građanskog rata tamo, koji će biti fatalan poMila i njegove pajtaše.

Srbija

26.01.2021. 09:43

Sta je tu cudno,Crna Gora je neprijateljska dtzava i Srbija ne treba da bude naivna i veruje novoj vladi.Naprotiv treba obratiti vise paznje na crnogorce koji su u karikama vlasti u Srbiji?

vT

27.01.2021. 09:39

Neko se ocigledno presabr"o i zakljucio da se opozicija negradi u krugu dvojke, jer ti ,,opozicionari'' kad gledaju sa Kosancicevog Venca preko Save, tamo vide inostranstvo, a Odisejev kraj svijeta im je vec u Dobanovcima.