VUČIĆ O UBISTVU ALBANSKOG SVEDOKA: Mnogi će još da izgube živote, to je pitanje za Ameriku i EU

Novosti online

16. 01. 2021. u 11:17

ВУЧИЋ О УБИСТВУ АЛБАНСКОГ СВЕДОКА: Многи ће још да изгубе животе, то је питање за Америку и ЕУ

Foto: D. Milovanović

PITANJE ubistva svedoka albanskih zločina pred Specijalnim tužilaštvom u Hagu nije pitanje za Srbiju, već za Evropljane i Amerikance, tvorce tzv. nezavisnosti, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Juče je bivši kosovski policajac Fadilj Siljevići pronađen mrtav u brdima iznad jezera Badovac, a prema navodima prištinskih medija on se nalazi na spisku svedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu.

Odgovarajući na pitanje u vezi sa tim, Vučić je rekao da to nije prvi takav slučaj, podsetivši da je najčudnija bila smrt svedoka u procesu protiv Ramuša Haradinaja, u saobraćajnoj nesreći u Podgorici pre nekoliko godina.

- Ali, mislim da je to pitanje za Evropljane i Amerikance, koji su tvorci tzv. države i neka oni sebi odgovore na ta pitanja. Nažalost, mnogi će zbog toga da izgube živote, ali mi tu ne možemo ništa da promenimo - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (40)

Ivana

16.01.2021. 16:18

Juče je bivši kosovski policajac Fadilj Siljevići pronađen mrtav. u brdima iznad jezera Badovac. Mislim da je ovo još jedno ubistvo da stave do znanja svim svedocima koji se nalaze, na spisku svedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu šta će ih čekatri ukoliko se odazovu pozivu tužilaštva u Hagu .