VUČIĆ O SLUČAJU KOLUVIJA: Nije imao kontakt ni sa mnom ni sa Andrejem, iznose laži a nemaju nikakve dokaze

Novosti online

11. 01. 2021. u 23:19

ВУЧИЋ О СЛУЧАЈУ КОЛУВИЈА: Није имао контакт ни са мном ни са Андрејем, износе лажи а немају никакве доказе

Foto: Printscreen

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je gostovao u emisiji "Ćirilica", gde je govorio o napadima opozicije na njega, pre svega o slučaju Koluvija.

Vučić je rekao da je Miroslav Aleksić od određenih ljudi iz policije, a preko kriminalnih krugova, navodno dobijao lažne informacije koje je potom plasirao u javnost.

- On je onda izašao sa pričom kako je Koluvija nakon hapšenja tražio da priča sa mojim bratom Andrejem. Jednom za svagda da kažem - on nikada nije imao nikakav kontakt ni sa mojim bratom, ni sa mnom - istakao je Vučić, pa dodao:

- Kažu ja ga vodam po sajmovima, da se slika sa nama. A on 15 metara iza nas, vodila ga Privredna komora Srbije. Pozdravljam i uvek ću podržati hapšenje kriminalaca. 

Vučić je rekao da je nakon toga krenuo napad sa svih strana na njega i na njegovu porodicu, bez ikakvih dokaza.

- Spreman sam da idem na poligraf zbog Jovanjice - izjavio je Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Marko

11.01.2021. 23:32

Van pameti je dovodjenje u vezu vlasti i Kuluvije,uradjeno vestacenje telefona je potvrdilo da on nije imao kontakte sa vrhom vlasti. A opozicija umesto da govori o svom politickom programu ,o investicionim planu, ekonomskoj, fiskalnoj i monetarnoj politici, samo besramno laze.

Ivana

12.01.2021. 00:01

To je tačno da nemaju dokaza, ni za šta na svetu. Aleksandar Vučić je jedini koji danas radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi.