CILJ JE DA OČUVAMO MIR I STABILNOST: Predsednik predstavio prioritete za 2021. godinu

Novosti onlajn

28. 12. 2020. u 13:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je prioritet Srbije u sledećoj godini, da uprkos složenim međunarodnim i regionalnim prilikama, sačuvamo u potpunosti mir i stabilnost i vitalne nacionalne i državne interese.

ЦИЉ ЈЕ ДА ОЧУВАМО МИР И СТАБИЛНОСТ: Председник представио приоритете за 2021. годину

Foto: Printscreen/PINK

- Drugi cilj je briga o zdravlju građana, kako da pobedimo koronu, ali i da unapredimo naše zdravstvo. Treći cilj je dalje pobioljšanje životnog standarda građana, kako kroz plate i primanja, tako kroz ulaganja u čistiji vazduh, bolje puteve pruge, izgradnju sekundatne mreže gasovoda, ali i snažniju vojsku i policiju i sve što doprinosti daljem jačanju države - rekao je Vučić na novogodišnjoj konferenciji za medije.

Vučić je za danas zakazao novogodišnju konferenciju na kojoj će, kako je najavljeno, govoriti o rezultatima u godini na izmaku, i predstaviti planove za 2021.

On će se, kako je najavljeno, osvrnuti na godinu koja je iza nas, o govoriće izazovima sa kojima se Srbija suočavala, rezultatima u borbi protiv korone, spoljnoj politici, kao i ključnim planovima za 2021. godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!