ALBANCI LJUTI: Hoti i Kurti kleče pred Vučićem!

Tanjug

26. 12. 2020. u 15:31

АЛБАНЦИ ЉУТИ: Хоти и Курти клече пред Вучићем!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

SEKRETAR Demokratske partije Kosova (DPK) Uran Ismailji optužio je tzv. vladu privremenih prištinskih institucija da ništa ne čini dok Beograd, prema njihovoj oceni, pod izgovorom borbe sa pandemijom korona virusa, "ruši suverenitet (tzv.) Kosova".

Kako je preneo prištinski portal "Reporteri", on je rekao da premijer Avdulah Hoti i i bivši premijer Aljbin Kurti "kleče" pred predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ismailji je ocenio da vakcinacija koju Beograd sprovodi na severu Kosova i Metohije predstavlja direktan napad na suverenitet tzv. Kosova, što je treći put za nekoliko meseci da Beograd tokom pandemije grubo ruši suverenitet tzv. Kosova.

- Teško je i gledati kako Hoti i Kurti kleče pred Vučićem i odriču se državnog suvereniteta (samoproglašenog) Kosova - smatra Ismailji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Petar

26.12.2020. 15:45

Смешни су ови ликови. Њихов суверенитет. Браво за Србију, само напред, не могу нам ништа ако смо паметни, уједињени и сталожени.

Pero

27.12.2020. 02:10

Slozni braca kucu grade i Nemoze nas niko nista jaci smo od sudbine bilo bi dobro da sto pre svate Albanci i priznaju drzavu Srbiju kao svoju drzavu bice bolji i za njih i za nas