PUTIN ČESTITAO VUČIĆU PRAZNIKE: Zajedno protiv izazova, uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju

Tanjug

24. 12. 2020. u 14:56

PREDSEDNIK Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin uputio je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za Novu godinu i Božić i izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti prisnu saradnju i ujediniti napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima.

ПУТИН ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ ПРАЗНИКЕ: Заједно против изазова, уверен сам да ћемо наставити присну сарадњу

Arhiva Novosti

U čestitki se kaže: "Poštovani gospodine predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu Godinu i Božić.

Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju infekcije korona virusa.

Uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju u svim ključnim pravcima i uspeti da realizujemo postojeće dogovore i zajedničke projekte. To bez sumnje odgovara interesima bratskih naroda Rusije i Srbije i odvija se u koloseku jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu.

Želim Vama, Vašim najbližima i najmilijima dobro zdravlje i uspehe u svim poduhvatima, dok svim građanima prijateljske Srbije želim sreću i prosperitet", navodi se u čestitki predsednika Putina, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (26)

stasa

24.12.2020. 18:36

Nije potrebna velika mudrost da se shvati koliko je važna saradnja Srbije i Rusije. Uz čestitku za praznike, to je poruka svima koji se protive toj saradnji.

stasa

24.12.2020. 18:38

Odnosi Srbije i Rusije su najbolji u istoriji zahvaljujuci bliskom licnom odnosu predsednika Srbije Aleksandra Vucica i predsednika Rusije Vladimira Putina.

Bojana

24.12.2020. 20:09

Čelično prijateljstvo Rusije i Srbije se razvija i raste uprkost globalnim izazovima i teškim vremenima. Saradnja na koju smo uvek mogli da računamo iz podršku koja nikada ne izostaje.

Dragica

25.12.2020. 08:02

Rusija je nas pravi prijatelj. Pomaže nam u svim najbitnijim pitanjima trenutno aktuelnim. Vojska, vakcinacija, KiM, izgradnja i rekonstrukcija infrastrukture.....Bravo!!! Hvala. Srećni praznici!!!!!

Olja

25.12.2020. 09:06

Честитка упућена од стране Путина је још једам доказ чврстог пријатељства и сарадње измећу наше земље и Русије.