ĆERKA pisca i slikara Mome Kapora Ana se oglasila danas povodom skandalozne izjave hrvatskog pisca Borisa Dežulovića, koji je rekao da su srpsku prestonicu "ubili Momo Kapor i Bora Đorđević", i nazvao ih "gradskim otpadom".

Komentari (8)

Vlad

15.12.2020. 23:25

Dobro odmeren odgovor, ocigledan odraz visokog intelekta. Vidi se da je povukla na tatu, bravo Ana. Doticni zeli publicitet i dobio ga je, iako nije vredan bilo kakvog odgovora. Precrtan kao covek zauvek sto se mene tice, i on i ko god drugi se drzne da proziva pokojnike. I to u ovom slucaju takve velicine za koje nije ni crno ispod nokta, u svakom smislu...

Panter

16.12.2020. 00:30

Nema potrebe braniti Beograd od bezvrednih i malih iskompleksiranih "ljudi".Pojedini su nasledili kompleks zvani Srbija i Beograd, koji izgleda odavno traje i neće još dugo izlečiti.Beograd se brani sam,svojom veličinom,otvorenošću i gostoprimstvom.To izgleda mnogo boli male i jadne,ali još više boli što Zagrepčanke misle drugačije i rado dolaze.Pozdrav malom.Kad poraste,možda će i on biti dostojan da svrati u Beograd.Ps.Ja nisam iz BG.Mi u N.Sadu ne damo da bilo ko pljuje po Srbiji.

Mina

16.12.2020. 12:20

Само деца великих људи могу овако достојанствено да бране праве вредности. Момина ћерка!