OVO NIJE POSLEDNjA TAČIJEVA BITKA: Albanci u panici zbog suđenja komandantu terorističke OVK

Tanjug

09. 11. 2020. u 20:21

ОВО НИЈЕ ПОСЛЕДЊА ТАЧИЈЕВА БИТКА: Албанци у паници због суђења команданту терористичке ОВК

Tanjug

VRŠILAC dužnosti predsednika Demokratske partije Kosova (DPK) Enver Hodžaj izjavio je da danas u Hagu - nije započet proces protiv (bivšeg predsednika te stranke i tzv. Kosova) Hašima Tačija, već proces protiv slobode i nezavisnosti (tzv.) Kosova.

- U Hagu danas nije započet proces protiv Hašima Tačija, već proces protiv slobode (tzv.) Kosova, nezavisnosti, žrtve našeg naroda i oslobodilačkog rata. Naš odbrambeni rat vodio je narod (tzv.) Kosova. Tamo se sudi narodu (tzv.) Kosova - objavio je na Fejsbuku Hodžaj.

Naglasio je da je ovo - još jedna, ali ne poslednja bitka koju će voditi Hašim Tači - iz koje će, kako je naveo - izaći kao pobednik - prenelo je Kosovo onlajn.

Hašim Tači, jedan od osnivača i komandanata terorističke paravojske na Kosovu i Metohiji - OVK, izjavio je danas u Hagu da nije kriv ni po jednoj tački optužnice Specijalizovanog tužioca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

rados

09.11.2020. 20:52

E moj Hodzaj nije to proces protiv slobode i nezavisnosti nego proces koji se vodi pred optuzenim licima koja se terete za stotine ubijenih civila mucenja likvidacije u toku i posle rata.Samo jedno ,koje ubio na 1000civila posle rata, koje ubio stotine aktivista iz Ldk jaki i posteni ljudi zasto su eliminisani zbog cega zbog fotelja i zeljni vlasti.Pravda mora biti zadovoljena zbog tih zrtava.Sramota da tako pricas da nemas ni malo trunke sazaljenja.jer puno od zrtava su bili Albanci tvoji sunarodnici.To sto ti kazes su price za malu decu.