VUČEVIĆ ČESTITAO SVETU PETKU: Interesi građana i države moraju biti iznad stranačkih

Novosti online

27. 10. 2020. u 13:50 >> 14:01

ВУЧЕВИЋ ЧЕСТИТАО СВЕТУ ПЕТКУ: Интереси грађана и државе морају бити изнад страначких

Miloš Vučević Instagram

- DRAGI moji naprednjaci, uvek je dobro setiti se početka 2008. godine i svega onoga kroz šta smo sve prolazili do današnjeg dana - rekao je povodom stranačke slave Svete Petke potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Ne možete ljubiti Gospoda ako ne volite brata svoga, ako se ne čuvate međusobno, nemojte očekivati da vas drugi cene. Radite, pitajte, nemojte da mislite da sve znate i da ste sve postigli. Život nije sprint nego maraton, i mi svi zajedno moramo voditi računa o državi i građanima, i ti interesi moraju biti iznad stranačkih interesa, a mi se ne bojimo ni kriminalaca ni tajkuna, ni političara koji su alavi na njihov novac, jer imamo podršku građana da razvijamo i učinimo Srbiju boljom, snažnijom i jačom - rekao je Vučević.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (51)

Nemanja

27.10.2020. 15:49

Srecna slava naprednjaci!Da ostanete tako jaki,stabilni,odlucni,jer samo takve narod vas bira,podrzava i samo takvi mozete ocuvati nasu Srbiju koja je sigurna do god ste vi tu!

Milivoj

28.10.2020. 07:49

Slava je proslavljena uz postovanje epidemioloskih mera. SNS ima ogromnu podršku građana i trudice se da svaki deo Srbije učine boljim, snažnijim i razvijenijim.