ZAVRŠENE KONSULTACIJE Evo šta je Šapić rekao nakon razgovora sa mandatarkom

Tanjug

20. 10. 2020. u 10:31

ЗАВРШЕНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ Ево шта је Шапић рекао након разговора са мандатарком

Foto: Tanjug

SASTANAK mandatarke Ane Brnabić i lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića u Vladi Srbije završen je nešto posle 10 časova, a Šapić je novinarima rekao da je zadovoljan razgovorom, ali nije želeo da otkrije da li će biti deo buduće vlade.

Na pitanje novinara da li će biti u vladi, Šapić je odgovorio:

-Ja to sada ne mogu da vam kažem, bilo bi nefer zato što je večeras sednica Predsedništva SNS, stranke koja ima apsolutnu većinu.

On je rekao da su razgovori koje je imao sa Brnabić u skladu sa razgovorima koje je vodio sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

-Oni (SNS) će večeras doneti svoju odluku i nakon toga možemo da razgovaramo da li će SPAS biti deo vlade-rekao je Šapić.

On je podsetio na stav koji je preneo i posle izbora, da je spreman da bude deo većine ako se dogovore o nacionalnim temama, a da neće biti u vladi ukoliko ne dođe do dogovora i da u tom slučaju neće biti drame.

-U prethodna tri meseca sam bio dosta umeren, nisam izlazio sa nekim izjavama i procenama zato što nisam imao šta novo da kažem, a moj stav se nije menjao-rekao je Šapić.

Upitan da li postoji oblast u kojoj bi mogao najviše da doprinese, Šapić je rekao da bi demantovao sam sebe ako bi odgovorio na to pitanje, jer je već istakao da sada nema šta da kaže.

-Imao sam dobre razgovore sa premijerkom, kao što sam imao i sa predsednikom Vučićem, zadovoljan sam razgovorima-rekao je Šapić i dodao da će se videti šta će proizaći iz tih razgovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

momcilo

20.10.2020. 11:02

Шапић је обећао да неће у владу са СПС. Ако СНС буде и даље у коалицији са СПС , СПАС има добре шансе да преузме СНС гласаче. Доста комунизма

neregistrovan

20.10.2020. 12:12

Ti si gospodine Sapicu posten covek i cini mi se da se boris za narod i veruj mi najbolje je da ne ulazis u tu vladu,sacuvaj obraz a oni ce da urade sto su naumili i neko drugi ce biti zrtveni jarac.