STEFANOVIĆ POHVALIO RAD PRIPADNIKA POLICIJE: Velike akcije, zaplenjena velika količina droge

Novosti online

16. 10. 2020. u 13:03

СТЕФАНОВИЋ ПОХВАЛИО РАД ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈЕ: Велике акције, заплењена велика количина дроге

Nebojša Stefanović

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je rad pripadnika policije koji su u prethodna dva dana u više odvojenih akcija uhapsili 13 osoba, razbili tri organizovane kriminalne grupe koje su se bavile distribucijom narkotika i zaplenili više od 20 kilograma heroina i sintetičkih droga.

- Od početka godine u policijskim akcijama zaplenjeno je skoro 500 kilograma amfetamina, ekstazija i drugih sintetičkih droga, kao i heroina. Ovo je odličan pokazatelj koliko su pripadnici policije posvećeni i želim da ovakvim tempom nastave svakoga dana, da nastave da se bore za to da narko-dileri i narkotici budu sklonjeni sa ulica, a naša deca sigurna - rekao je Stefanović. 

Ministar je istakao da je u policijskim akcijama od početka godine uhapšeno više od 1.250 dilera različitih vrsta narkotika. 

- Još jednom velika zahvalnost svim pripadnicima policije koji su izuzetno posvećeni borbi protiv narko-trafikinga i neumorno rade da bi Srbija bila bezbednija - rekao je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)