DAČIĆ: Komšić pati od potrebe da obmanjuje i laže javnost

Novosti online

01. 10. 2020. u 15:56

ŠEF srpske diplomatije Ivica Dačić, reagovao je na izjavu člana predsedništva Bosne i Hercegovine, Željka Komšića, da on proklamuje srpsko - hrvatsko jedinstvo u borbi protiv BiH. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

ДАЧИЋ: Комшић пати од потребе да обмањује и лаже јавност

Foto Tanjug

- Hrvatski član Predsedništva  BiH Željko Komšić ne samo da ima krizu identiteta, jer kao četnički unuk na osnovu muslimanskih glasova zastupa Hrvate, već pati i od potrebe da obmanjuje i laže javnost, optužujući me da proklamujem srpsko - hrvatsko jedinstvo u borbi protiv BiH - izjavio je Dačić.

- Gde i kad sam ja to, Komšiću, pozivao na borbu protiv BiH? I zašto bih, kad Srbija stalno poziva na očuvanje teritorijalnog integriteta BiH. Ali BiH kao države ravnopravnih naroda i entiteta, a ne islamske džamahirije kako tvoj ajatolah Džaferović proklamuje u programu SDA.

- Ne preti BiH opasnost od mene, već od tvog lažnog predstavljanja kao Hrvata po meri Bošnjaka, zbog čega je i nastala kriza u odnosima sa Hrvatskom. Zato i ne žele da te vide ni u Zagrebu ni Hrvati u BiH. Možeš samo sa nekog minareta da bljuješ laži o tome kako Srbi i Hrvati ruše BiH. Komsiću, zapamti, BiH nikad neće biti islamska država, pa makar i sa lažnim hrvatskim kolovođom, već samo država ravnopravnih naroda,  i Srba i Hrvata, a ne samo Bošnjaka - naveo je na kraju Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad