VUČIĆ SVOJIM OBRAĆANjEM IZAZVAO ODUŠEVLjENjE KINEZA: MEDIJI u Kini su sa pažnjom preneli obraćanje predsednika Srbije u UN (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2020. u 12:51

ВУЧИЋ СВОЈИМ ОБРАЋАЊЕМ ИЗАЗВАО ОДУШЕВЉЕЊЕ КИНЕЗА: МЕДИЈИ у Кини су са пажњом пренели обраћање председника Србије у УН (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

VODEĆI državni medij Ženmin Žibao na svojoj aplikaciji titlovao i sinhronizovao na kineski izlaganje predsednika Vučića.

- Obraćanje predsednika Srbije na Generalnoj debati Ujedninjenih nacija. Vučić je izrazio svoju zahvalnost Kini i istakao prijateljstvo između dve zemlje - napisao je u opisu snimka.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko su jake i prijateljske veze dve države i lično prijateljstvo dva predsednika.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je, obraćajući se na Generalnoj debati u okviru 75. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, poručio da Srbija snažno podržava multilateralizam i principe sadržane u Povelji UN i zahvalio se na pomoći prijateljskih država kada joj je to bilo najpotrebnije.

- Želim da se zahvalim našim evropskim partnerima, našim kineskim prijateljima, kao i našim ruskim prijateljima - rekao je Vučić, koji je na pomoći zahvalio i Ujedinjenim nacijama i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (31)

Varto Marx

24.09.2020. 14:10

Ako posejes pzneces, Srpska izreka, Lijepo od predsjednika Vucica sa velikim postovanjem, Kina kao i Russija zaslizuju veliko priznanje, od uvijek su bili Srpski bliski prijatelji, ito nezaboravno.Postovannje iznsd svega vijecno i b r a t s k o.

star

24.09.2020. 15:21

Nikakvo iznenađenje nije za nas što je Vučić istakao prijateljstvo i pomoć koju imamo od Kine, jer on tako nešto nikada ne može ni neće zaboraviti i bilo gde da ima priliku da se obrati, Vučić će to stalno ponavljati.

Ivana

24.09.2020. 21:33

Srbija i Kina zajedno treba da grade dobre eknomske veze,Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu što čini za naš narod i državu.