SRBI SA KOSOVA I METOHIJE UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA: Jevtić - Uvereni smo da će uraditi sve da nas zaštiti

Novosti onlajn

03. 09. 2020. u 21:25

POTPREDSEDNIK Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je večeras da su Srbi sa KiM uvereni da će u pregovorima sa predstavnicima Prištine u Vašingtonu, delegacija Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem, uraditi sve kako bi se zaštitio mir na ovim prostorima i interesi Srba sa KiM.

СРБИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Јевтић - Уверени смо да ће урадити све да нас заштити

Foto: Pink Printskrin

Jevtić je, za TV Pink, rekao da Srbi sa KiM nedvosmisleno veruju predsedniku Vučiću.

- Uvereni smo da će i kroz ove pregovore, naša delegacija, sa Vučićem na čelu, uraditi sve kako bi zaštitili ono što je za nas najvažnije, život i mir na ovim prostorima, i ono što je interes Srba sa KiM, ali i u centralnoj Srbiji, da u budućnosti imamo i bolju perspektivu i manje tenzija - rekao je Jevtić.

Dodao je da je ekonomija način da se rešavaju ostali problemi, te da je uveren da će se upravo kroz ove razgovore postići sporazumu koji će pomoći da se živi bolje i da se uklanjaju prepreke koje postoje u svakodnevnom životu.

On je naveo da je politička situacija na KiM komplikovana, jer ne postoji nijedna politička opcija koja ima podršku dovoljnu da može sama da iznese ovakav proces i zato se insistira na temema, koje bi im donele političke poene i snagu.

- Imamo puno poverenja u predsednika i verujemo da će ono što bude krajnji rezultat dogovora, ili što može da bude krajnji rezultat ovog procesa, biti u interesu ljudi koji žive na KiM - rekao je Jevtić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)