NA zvaničnom Tviter profilu Bledskog strateškog foruma objavljena je dobrodošlica predsedniku Srbije Aleksandru Vučić.

Prazno

20.08.2020. 10:22

Tragikomicno zaista, domacin skupa je covek koji je predvodio teritorijalnu odbranu Slovenije koja je ubila veliki broj nevinih i nenaoruzanih Srpskih mladica u JNA u Sloveniji za koji zlocin niko nije odgovarao. Mi zaista tamo nemamo sta da trazimo jer nas privredni interes nije tamo. Slovenija vec duze vremena intenzivno radi na pokusaju da strateski udje na trziste Srbije zbog trzista Evroazije na kojem oni i mnogi drugi nemaju pristup. Dosadasnji odnos privredne razmene Srbije i Slovenije je gotovo kompletno u interesu Slovenije koja nije dozvoljavala Srpskim kompanijama ulaz a sada pusta odredjene pojedince ne bi li glumila otvorenost. Ko ne poznaje politiku Slovenije taj ne zna kolike su granice licemerja. Sve sto njih zanima je Kineski novac i nista drugo. Zarad toga spremni su da glume najveci stepen prijateljstva kroz uvodjenje srpskoj jezika u skole, naziv ulice u Beogradsku itd itd. sve do sledece prilike kada bi opet ponovili zlo koje su vise puta napravili. Zna se po cijim nalozima.

Uros

20.08.2020. 11:14

Vazne teme sastanka, regionalana saradnja, buducnost EU, epidemija korona virusa, debata o sajber bezbednosti i jos mnogo toga. Nas predsednik je vec dobio poruku dobrodoslice.

Dijana

20.08.2020. 11:47

Pametni ljudi, promovišu svoje turističke potencijale. Treba i mi njih da dovedemo, ne samo u Beograd, nego da im predstavimo turistički potencijal Srbije, naše planine, reke , jezera, banje.

Magda

20.08.2020. 11:51

Vucic uziva veliko postovanje gde god da se pojavi,izgradio je svoj politicki autoritet i sigurna sam da ce i ovaj skup iskoristiti da maksimalno pozitivno prezentuje nasu zemlju

Sanja

20.08.2020. 12:05

Još jedan od dokaza koliko je naš predsednik Vučić uvažen i cenjen među drugim visokim zvaničnicima i zemljama. Čast je biti deo ovakvog događaja.

tara

20.08.2020. 12:17

Skup je organizovan na način koji trenutna situacija dozvoljava.Skup će se fokusirati na regionalnu saradnju u EU i budućnost EU nakon Bregzita i epidemije korona virusa.

Uros

20.08.2020. 12:50

Vazne teme sastanka, regionalana saradnja, buducnost EU, epidemija korona virusa, debata o sajber bezbednosti i jos mnogo toga. Nas predsednik je vec dobio poruku dobrodoslice.

Bosko

21.08.2020. 21:35

Nisam sreacan ali ne mogu protivu cinjenica. Realnost je neoboriva. Naime, rec je o meni bas neomiljenom coveku, Aleksandru Vucicu. Taj covek je regionalni lider balkanskih zemalja, stvarni lider. Lider bez konkurencije. Istina, mozda on i nije toliko dobar koliko su drugi losi. Medjutim, rezultati su jedini dokaz uspesnosti.