PAJIĆ: Zelenović uništava dokaze

A. D.

18. 08. 2020. u 15:56

IZBORNA volja naroda je svetinja i providni su svi pokušaji bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da odugovlačenjem održavanja izbora na 27 biračkih mesta, zadrži vlast što duže - rekao je u utorak na konferenciji za medije dr Aleksandar Pajić, kandidat SNS za gradonačelnika Šapca.

ПАЈИЋ: Зеленовић уништава доказе

Foto: GO SNS Šabac

Prema njegovim rečima, ukoliko Zelenović nastavi sa opstrukcijom izbornog procesa, SNS očekuje da nadležni organi postupe po zakonu i uvedu prinudnu upravu. Kako je istakao, ovaj period Zelenović, navodno, koristi za uništavanje dokumentacije o zloupotrebama odlazeće vlasti. 

- Osim Zelenovića, u tom uništavanju dokaza prednjači i Dušan Petrović, koji zatire tragove kriminala još iz perioda vladavine DS u Šapcu - rekao je Pajić i dodao da, uprkos njihovim kriminalnim aktivnostima, tragovi uvek ostaju, a svi koji su pljačkali Šabac odgovaraće pred zakonom. 

Foto: GO SNS Šabac

U Šapcu će, sedam dana nakon ukidanja vanredne situacije biti ponovljeni izbori na 27 od 100 biračkih mesta. Na lokalnim izborima u junu, SNS je osvojila preko 30.000 glasova, odnosno 12.000 više od liste Nebojše Zelenovića. 

Umesto proglašenja rezultata, GIK u Šapcu je ubrzo poništio čitav izborni proces. Ali, SNS je uložila žalbu, a odlukom Upravnog suda glasanje će biti ponovljeno na 27 birališta, što je oko 30 posto šabačkog biračkog tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju