LOZNICA ČEKA NOVU VLAST: SNS ima komotnu većinu, pažljivo se analiziraju kadrovska rešenja

V.M.

03. 08. 2020. u 10:47

KONSTITUTIVNA sednica Skupštine grada Loznica biće održana 17. avgusta, a najkasnije za mesec dana biće izabrana i izvršna vlast na čelu sa gradonačelnikom.

ЛОЗНИЦА ЧЕКА НОВУ ВЛАСТ: СНС има комотну већину, пажљиво се анализирају кадровска решења

Foto: V. Mitrić

SNS ima komotnu većinu u lokalnom parlamentu, 43 od 59, pa bi mogao i sam da formira odborničku većinu i budući izvršnu vlast.

Još nije izvesno da li će, i koga, evenutalno, uzeti za koalicione partnere. Ne zna se, i dalje, zvanično, ko će biti predsednik Skupštine grada.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, na čelu lokalne skupštine najviše šansi ima Milena Manojlović Knežević, diplomirani ekonomista, koja je na toj važnoj dužnosti bila i u prošlom odborničkom sazivu.

Zasad nema nagoveštaja ko bi mogao da bude zamenik predsednika Skupštine grada, što je u prošlom mandatu bio socijalista Dragan Vučetić, kao ni sekretar i njegov zamenik.

Prema našim saznanjima, pažljivo se analiziraju moguća kadrovska rešenja i, sasvim je izvesno, da to neće biti oni koji iza sebe imaju bilo šta negativno, a posebno ne kadrovi, koji bi da parlamentarne funkcije koriste na uticaj izvršne vlast, u bilo kom pogledu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri