JADNA LAŽ MINISTARSTVA: SNS poriče da je imenovao Trivanovog pomoćnika

Novosti online

ponedeljak, 13. 07. 2020. u 22:10

ЈАДНА ЛАЖ МИНИСТАРСТВА: СНС пориче да је именовао Тривановог помоћника

Arhiva

Srpska napredna stranka poručuje ministru Goranu Trivanu povodom saopštenja Ministarstva zaštite životne sredine, u kojem se tvrdi da je pomoćnik ministra Trivana, izvesni Slobodan Perović, imenovan na to mesto "na predlog SNS uz saglasnost Alekse Jokića", da je u pitanju jadna i, pre svega, veoma glupa laž.

Ovo se ističe u saopštenju Srpske napredne stranke koje je večeras objavljeno

- Nije zgoreg podsetiti ministra Trivana da je on predložio imenovanje v.d. pomoćnika ministra zaštite životne sredine, izvesnog Perovića, koji za svoj rad odgovara lično njemu, kaže se u saopštenju Službe za informisanje Srpske napredne stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (21)

Goran

13.07.2020. 22:32

Trivan nastavlja da obmanjuje javnosti i podsmeva se svima?Iskreno se nadam da je i ovu poruku Vucic razumeo i da ce se tako i odnositi prema socijalistima.

Jelena

13.07.2020. 22:52

Opozicija ne bira sredsta i lazi kako bi skrenula paznju na sebe i pokusala da urusi ugled SNS. Ali gradjani na kraju ipak ne veruju propaloj opoziciji, a to su pokazali na izorima.

Bole

14.07.2020. 15:39

Ta stranka nije ociscena, postoje ljudi koji su i za ove i za one, a ustvari su za sebe i svoje pare. Prodali su Slobu...., ispitajte poreklo imovine.