STRANI PLAĆENICI U PANICI! Dinko Gruhonjić zakukao: Zapad nam smanjio donacije, sve pare daju Ukrajini, podaviće nas kao mačiće u mraku!

Novosti online

18. 06. 2024. u 19:35

NOVINAR i profesor Dinko Gruhonjić, jedan od najuticajnijih autošovinista i srbomrzaca na Balkanu, otkrio je da su mnoge ovdašnje prozapadne nevladine organizacije i opozicioni mediji pred gašenjem i da se poslednjim trzajima međusobno bore za svaki cent donacija, zato što njihovi zapadni finansijeri i nalogodavci najveći deo novca daju za “odbranu Ukrajine”.

СТРАНИ ПЛАЋЕНИЦИ У ПАНИЦИ! Динко Грухоњић закукао: Запад нам смањио донације, све паре дају Украјини, подавиће нас као мачиће у мраку!

Foto: Medija centar Beograd

Gruhonjić je na konferenciji u organizaciji njegovog Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) kritikovao prozapadne opozicione kolege zato što su sebični i “zagledani u svoj projektni pupak”, konstatujući da će na kraju ipak svi ostati bez prebijene pare i da će ih zapadni donatori “podaviti jednog po jednog kao mačiće u mraku”.

Imajući u vidu ovakvo stanje u opozicionom medijskom i NVO sektoru, ne treba da čudi što se razne prozapadne organizacije i mediji u Srbiji u poslednje vreme grčevito utrkuju ko će žešće napasti Aleksandra Vučića, Srbiju, Srbe i srpske interese, ne bi li se time dodvorili finansijerima sa Zapada i dobili još koji grant.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!