ĐURIĆ O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori

Novosti online

15. 06. 2024. u 21:42

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora SNS Marko Đurića oglasio se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЂУРИЋ О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Што је одлучнија политика против криминалаца и убица, то су и снажнији отпори

Foto: FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

- Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić.

Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji su dobile vetar u leđa i snažnu podršku da se obračunaju sa kriminalom i korupcijom. Danas u Srbiji institucije rade svoj posao i imaju svu podršku države da ga obavljaju dosledno, bez pritisaka, tako da nema izuzetih od zakona.

Kada to znaju, jedina nada kriminalaca i ubica je da se obruše na onoga ko je stub te borbe, napadnu njega i njegovu porodicu, misleći da će se predsednik Vučić uplašiti i povući.

Ali, moraju da znaju da, koliko god misle da su moćni, neće nas uplašii. Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije jedan je od prioriteta politike Srbije i predsednika Vučića i to se neće promeniti, ma koliko mu pretili i ma koliko se trudili da ga sruše i oslabe državu. To nam svima samo daje još veću želju i snagu da u toj borbi istrajemo. 

Predsednika Vučića i celu državu ovakvi napadi čine još jačim i odvažnijim u sprovođenju svoje politike i samo su još jedna potvrda da radimo pravu stvar - poručio je Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev