ONI SU SPREMNI DA NAJBRUTALNIJE NAPADNU MOJU SESTRU ZA NEISTINE: Vučević o napadima novosadske opozicije na njegovu porodicu

Милица Шкорић
Milica Škorić

29. 05. 2024. u 10:25

PREMIJER Srbije Miloš Vučević naveo je da je udružena novosadska opozicija spremna da na najgnusniji način napadne njegovu porodicu.

ОНИ СУ СПРЕМНИ ДА НАЈБРУТАЛНИЈЕ НАПАДНУ МОЈУ СЕСТРУ ЗА НЕИСТИНЕ: Вучевић о нападима новосадске опозиције на његову породицу

Foto Ž. Knežević

- Oni nisu sigurni da li da održe konferenciju sa jednom osobom koja ima određenih problema, ali da li da drže tu konferenciju protiv moje sestre i da je napadnu na najgnusniji, najbrutalniji i najgori način. Jedan od njih bi da to uradi, a ostali ga ubeđuju da to ne radi, jer znaju kakav je bio odijum u javnosti kada dirate nečiju porodicu. Ja nikada nisam dirao ničiju porodicu, a oni su spremni da najbrutalnije napadnu moju porodicu, pre svega moju sestru za gluposti i neistine – odgovorio je Vučević.

Dokazaće svoje pravo lice ako mi napadnu porodicu

- Pokušavajući da time kriminalizuju moju porodicu. Ne znaju ni šta da kažu za Vesnu Turkulov, ni asfaltiranje puteva, nego moraju da pričaju gluposti. To im je ideja i videćete koliko će opet da pričaju o kupovini glasova i lažnim glasačima. Oni sad imaju konzilijume kako to da urade. Nema politike, nema rešenja za građane Novog Sada osim gluposti koje pričaju. Ja bih voleo da to urade, da mi napadnu porodicu, zato što će onda dokazati svoje pravo lice - da su nasilnici, nemoralni ljudi čije porodice nikad niko nije dirao. O njima nismo govorili loše, a oni su spremni to da urade. To nisu heroji, to su kukavice, koji sakrivaju svoju agresiju i kukavičluk, a inače im neko stalno govori nemoj, neće ti to doneti poene. Prikrij se i pokaži drugačije lice nego kakav jesi. 

Nervoza je velika čim spremaju napade na porodice i žene 

Vučević je poručio svim sugrađanima da će se lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" boriti do poslednjeg trenutka za Novi Sad.

- Udrite samo po porodicama i ženama, to vam je najbolja politika, to jedino i znate da radite. Voleo bih da to urade, čućete njihovu gomilu gluposti, očajni su jer su dobili rezultate poslednjih istraživanja. Iako su proglasili pobedu, vide da će to biti napeto, neće to baš lako ići. Mi im i dalje priznajemo da su oni favoriti. Poručio bih svim građanima - naša lista će se boriti do poslednjeg trenutka za Novi Sad. Nemojte da brinete za to. Biće isključivo kako kažu građani. Mi ćemo iste večeri priznati rezultate izbora, bez bilo kakvog problema. Kako kažu građani, tako će biti, ali da se predamo i povučemo pred njima, neće moći! Nervoza je velika čim spremaju napade na porodice, žene i glupave priče koje stalno pričaju. Bez ijedne poruke za građane Novog Sada šta će oni da urade za Novi Sad.

BONUS VIDEO: Premijer Vučević obilazi izgradnju brze pruge u Subotici

(Dnevnik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura