NAPISALI KAZNU STEFANU VELJKOVIĆU: Tzv. kosovska policija sada tereti građane zbog protesta ispred Filijale Poštanske štedionice

D. Z.

22. 05. 2024. u 22:54

PRIPADNICI tvz. kosovske policije kako su saoptšili iz Srpske demokratije u Kosvskoj Mitrovici terete četvoricu građana zbog navodnog incidenta tokom njihovog upada u prostorije glavne filijale Poptanske štedionice u Kosovskoj Mitrovici.

НАПИСАЛИ КАЗНУ СТЕФАНУ ВЕЉКОВИЋУ: Тзв. косовска полиција сада терети грађане због протеста испред Филијале Поштанске штедионице

foto fejsbuk

Kako je na društvenoj mreži Fejsbuk saopštio predsednik SD Aleksandar Arsenijević policija u severnom delu Mitrovice pokušala je danas da uruči kaznu potpredsedniku ove strane Stefanu Veljkoviću za navodno narušavanje javnog reda i mira odnosno „podstrekivanja na nasilje“ zbog dešavanja ispred glavne filijale Poštanske štedionice u ponedeljak - ali je Veljković odbio da preuzme kaznu.

- Mi možemo da poručimo da ne odustajemo od borbe i da nećemo da pokleknemo, sutra ćemo doći ovde u policijsku stanicu sa timom advokata - poručio je Veljković ispred policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici dok je Aleksandar Arsenijević istakao da će se pozvati i na izjavu komandira tzv. kosovske policije za region sever Vetona Eljšanija koji je izjavio da nije bilo incidenata već samo razgovora sa građanima.

- Ovo je dodatan pritisak na nas i naše građane, a međunarodnoj zajendici poručujemo da nije dovoljno to što je osudila akciju tzv. ksoovske policije već da shvate i prihvate da je krivac za sve jednostrane akcije ovde na severu upravo u Prištini a ne ovde - poručio je Aleksandar Arsenijević iz Srpske demokratije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!