NESTOROVIĆ PRIZNAO, SVI ZAJEDNO PROTIV VUČIĆA Velika koalicija opozicije - Jedni pored drugih: Savo Manojlović, Nestorović i Biram borbu

Novosti online

16. 05. 2024. u 15:11

PREDSEDNIK pokreta "MI - snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da će taj pokret konačnu odluku o izlasku na predstojećim lokalnim izborima doneti u narednih nekoliko dana.

НЕСТОРОВИЋ ПРИЗНАО, СВИ ЗАЈЕДНО ПРОТИВ ВУЧИЋА Велика коалиција опозиције - Једни поред других: Саво Манојловић, Несторовић и Бирам борбу

Foto: Printscreen

Nestorović je agenciji Beta kazao da će ta odluka zavisiti od stava pokreta „Kreni-promeni“ i koalicije „Biramo Beograd“, s obzirom na to da su te organizacije, kako je rekao, ranije najavile mogućnost izlaska iz izbornog procesa.

- Izborni proces je pretvoren u cirkus i na granici je regularnosti. Ukoliko ‘Kreni-promeni’ Sava Manojlovića i koalicija ‘Biramo Beograd’ odluče da istupe iz izbornog procesa, to isto ćemo učiniti i mi. Na izborima neće učestvovati stranke okupljene oko Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića, tako da ne želimo da učestvujemo na izborima samo sa Srpskom naprednom strankom, jer bi ispalo da smo prirepak vlasti - rekao je Nestorović.

Pokret „Kreni-promeni“ i koalicija „Biramo Beograd“ ranije su najavili da će sutra saopštiti konačnu odluku o eventualnom napuštanju izbornog procesa.

Lokalni i gradski izbori su raspisani za 2. juni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)